keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lohjan ryhmänäyttely 8.6



Suomen PON-kerhon ja Vesikoirat ry:n järjestämä ryhmänäyttely pidettiin sunnuntaina Lohjan Rantapuistossa. Aamulla sää oli harmaa, viileä ja kostea, mutta vähitellen päivä muuttui kauniin kesäiseksi. Edellisenä iltana olin osallistunut rakennustalkoisiin: kehänauhat kiinnitettiin paikoilleen, teltat ja pöydät kasattiin, näyttelytoimisto siistittiin ja tehtiin muita järjestelyjä näyttelypäivää varten. Pystytimme myös oman näyttelytelttamme valmiiksi.

PONien kehä alkoi vasta iltapäivällä, joten matkaan ei tarvinnut kovin aikaisin sunnuntaiaamuna. Perille päästyämme kannoimme tavarat telttaan ja viimeistelimme koirat näyttelykuntoon.


Takkujen taltutus. kuva: Christian Fuhrer
Paikka! kuva: Kristiina Viljanen 
Brittituomari tutkii Masaa. kuva: Christian Fuhrer
Kehää ympäri. kuva: Ulla-Maija Nikko
Ravia. kuva: Christian Fuhrer
Masan seisotus. kuva: Ulla-Maija Nikko

"11 months old male. Very good head and skull. Very nice ears and eyes. Lovely feet. Good balance. Black and white colour good. Excellent movement."
JUN ERI1 SA VARA-SERT

A niin kuin aakosjärjestyksen ensimmäinen. kuva: Christian Fuhrer

Kaikki urokset. kuva: Kristiina Viljanen


Kehäpyörähdyksessä on edelleen kehitettävää, mutta kyllä esiintymisemme taas edelliskertaa hieman paremmin sujui. Masan arvostelu oli mainio ja päivä kaikin puolin mukava! Masa tosin päätti tunkeutua häkistä (johon se oli jätetty odottamaan) ulos niin,  että se meni rikki. Onneksi naapuriteltassa olijat huomasivat prison breakin ja laittoivat sille hihnan ja kiinnittivät häkin kalteriin. Vastapalvelukseksi koirani pelastamisesta minua pyydettiin esittämään heidän koiransa kasvattajaryhmässä. Lupauduin hoitamaan homman, mutta lopulta käsipariani ei sitten tarvittukaan.

Ennen kotiinlähtöä Masalla oli mahdollisuus pulahtaa järveen, mutta se vain ketterästi kiipeili rantakivikossa vettä väistellen. Oppiikohan se koskaan uimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti